Μαθητές μας περιγράφουν την εμπειρία τους από τη διάρκεια της φοίτησης στο κέντρο μας

Γιάννης Κ.

Στο Κέντρο Ξένων Γλωσσών «ΓΛΥΜΑΚΟΠΟΥΛΟΥ-ΓΡΙΛΛΙΑ» ξεκίνησα από πολύ μικρή ηλικία την εκμάθηση των αγγλικών με καθηγήτρια την κα Ειρήνη. Στα πρώτα χρόνια , η εκμάθηση ήταν ευχάριστη και συνάμα αποτελεσματική. Παράλληλα έκανα καινούργιους φίλους , γεγονός το οποίο έκανε το μάθημα ακόμα πιο ευχάριστο. Στη συνέχεια, καθώς προχωρούσα στις τάξεις κάναμε ολοένα και περισσότερα project με διαφορετικά και ενδιαφέροντα θέματα που σχετίζονταν με τη φύση, την καθημερινότητα κ.ά. Συνεπώς, το μάθημα ήταν διαδραστικό & άκρως αποδοτικό! Γενικότερα, όσοι καθηγητές γνώρισα ανεξαιρέτως ήταν απίστευτα θετικοί ως άνθρωποι, καθώς δεν υπήρχαν καθόλου εντάσεις. Αντιθέτως, όλοι ήταν ενωμένοι μεταξύ τους. Τέλος, τώρα που διανύω το τελευταίο έτος της φοίτησής μου στο φροντιστήριο, μπορώ να πω ότι ήταν από τις πιο ευεργετικές χρονιές, διότι κάναμε μάθημα που  ήταν απόλυτα ευχάριστο για όλους! Εύχομαι όλοι οι καθηγητές που γνώρισα και ιδίως η κα Ειρήνη , να μεταδώσουν την αμέτρητη αγάπη τους και στοργή και στις επόμενες γενιές!

Αριστίνα Κ.

Κάθε χρονιά στο Κέντρο Ξένων Γλωσσών «ΓΛΥΜΑΚΟΠΟΥΛΟΥ-ΓΡΙΛΛΙΑ» ήταν διαφορετική. Οι εκδρομές που κάναμε ήταν τέλειες, οι καθηγητές ήταν πολύ καλοί και έμαθα πολλά πράγματα από τον καθένα. Το θεατρικό έργο ήταν μια φοβερή εμπειρία και πρέπει να ξαναοργανώσετε ένα παρόμοιο έργο. Το film club ήταν πολύ ωραίο γιατί συνδυάζαμε αγγλικά και διασκέδαση μαζί! Εκτός από τα αγγλικά και στα γαλλικά το μάθημα ήταν πολύ ωραίο και έμαθα πολύ καλά γαλλικά. Το στυλ του φροντιστηρίου ήταν και είναι κάπως αυστηρό και αυτό είναι κάτι που με έβαλε στο «τριπάκι» να διαβάζω από μικρή  συστηματικά και σωστά. Και με τα tests και τα homework έμαθα να διαχειρίζομαι σωστά το χρόνο του διαβάσματός μου αλλά και έτσι έμαθα αγγλικά!

Αναστασία Μ.

Θυμάμαι τις πρώτες αναμνήσεις που δημιούργηαα σε αυτό το φροντιστήριο. Ουσιαστικά εδώ ξεκίνησε ο δρόμος μου για την εκμάθηση της αγγλικής γλώσσας! Όλοι οι καθηγητές που είχα πάντα ήταν προσιτοί  και φιλικοί σε εμάς, υπομονετικοί και πρόθυμοι να μας λύσουν κάθε είδους απορία. Προφανώς μέσα από τα μαθήματα γνωρίσαμε και καινούργια παιδιά, με τα οποία, εκτός από φ’ιλοι έγιναν και συνεργάτες μας. Καθηγητές και παιδιά συμμετείχαν στο μάθημα χωρίς να γίνεται ποτέ βαρετό! Το μάθημα γινόταν στα αγγλικά σχεδόν πάντα. Εξασκούμασταν και βελτιωνόμασταν. Αν δεν είχα ξεκινήσει από μικρή να μιλάω αγγλικά στο φροντιστήριο, δεν ξέρω αν θα μπορούσα να μιλάω τόσο καλά τη γλώσσα σήμερα! Η ενθάρρυνση ήταν συνεχής. Δεν μας άφηναν λεπτό να αμφιβάλλουμε για τις ικανότήτές μας. Μας στήριζαν πάντα. Ηταν σαν δεύτερη οικογένεια αναπολώ όλες τις δραστηριότητες και τα projects που κάναμε πριν τον κορονοϊό. Ήταν υπέροχα! Μια από τις αξέχαστες εμπειρίες μου στο κέντρο ξένων γλωσσών «ΓΛΥΜΑΚΟΠΟΥΛΟΥ-ΓΡΙΛΛΙΑ» ήταν αυτή στις εξετάσεις Lower. Το άγχος ήταν τεράστιο, παρόλα αυτά η παρουσία των καθηγητών μας εκεί για να μας καθησυχάσουν μου έδωσε θάρρος και πέρασα! Και μάλιστα με πολύ καλό βαθμό! Πριν λίγες ημέρες δώσαμε εξετάσεις για το Proficiency. Ο λόγος της κας Ειρήνης πριν την εξέταση ήταν πολύ ενθαρρυντικός. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι όλο το ταξίδι μου στον κόσμο της εκμάθησης αγγλικών έφτασε στο τέλος του. Οι αναμνήσεις με τους καθηγητές και τους συμμαθητές μου θα είναι αξέχαστες! Στο Κέντρο Ξένων Γλωσσών «ΓΛΥΜΑΚΟΠΟΥΛΟΥ-ΓΡΙΛΛΙΑ» κατάφερα όχι μόνο απλά να μάθω αγγλικά, αλλά ήρθα σε επαφή με καταστάσεις και  ευχάριστα γεγονότα που θα μείνουν αξέχαστα! Το μόνο που θα πω είναι ότι χωρίς την υποστήριξη από όλους τους καθηγητές και το προσωπικό του φροντιστηρίου, δεν θα είχα φτάσει ως εδώ! Σας ευχαριστώ πολύ!!

Μαρία Κ.

Παρόλο που η πρώτη μου επαφή με τα αγγλικά δεν ήταν σε αυτό το φροντιστήριο, με το που ήρθα για πρώτη φορά εδώ όλη η εικόνα που είχα για τα αγγλικά άλλαξε!  Οι καθηγητές ήταν ο ένας καλύτερος από τον άλλο και ο καθένας με διαφορετικούς τρόπους με βοήθησαν μα αγαπήσω την γλώσσα αυτή και την κατανοήσω λες και την ήξερα από μικρή. Κάθε φορά που ερχόμουν στο ΚΞΓ «ΓΛΥΜΑΚΟΠΟΥΛΟΥ-ΓΡΙΛΛΙΑ» η ευχάριστη ατμόσφαιρα πλανιόταν στο χώρο και αμέσως με έκαναν να νοιώθω ευχάριστα και σίγουρη ότι όλοι ήταν δίπλα μου για να με βοηθήσουν και απέκτησα μεγάλη αυτοπεποίθηση. Η κα Ειρήνη πάντα ήταν δίπλα μου και πίστευε σε εμένα και τις δυνατότητές μου! ΟΣΟ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ! Πάντα με βοηθούσε να πιστέψω ό,τι μπορώ να φτάσω πολύ ψηλά , χωρίς ούτε μία φορά να με κάνει να νοιώσω ότι δεν θα μπορούσα να  καταφέρω κάτι. Από την B’ senior που ήρθα σε αυτό το κέντρο ξένων γλωσσών, με βοήθησαν όλοι οι καθηγητές να θέσω τις καλύτερες βάσεις κι έως σήμερα είναι όλοι δίπλα μου να μου εξηγήσουν ότι δεν έχω καταλάβει και πάντα με υπομονή να με βοηθήσουν σε ότι τους ζητώ. Τέλος, δεν μπορώ να μην αναφερθώ στα γέλια και τις ευχάριστες στιγμές που ζήσαμε σε κάθε project που κάναμε σε όλες τις τάξεις και καταλαβαίναμε με περηφάνεια ότι πλέον είχαμε μάθε αγγλικά! Ακόμα, αποκτήσαμε νέους φίλους και παρέες που θα συνεχίσουμε να είμαστε μαζί παρόλο που σχεδόν τελείωσε το ταξίδι μας στον κόσμο των αγγλικών!

Στεφανία Ν.

Από το κέντρο ξένων γλωσσών «ΓΛΥΜΑΚΟΠΟΥΛΟΥ-ΓΡΙΛΛΙΑ» θυμάμαι τους καθηγητές που είχαν όρεξη για μάθημα. Επίσης, θυμάμαι ότι μου άρεσε όταν στην A’Junior η κα Ειρήνη μας έφερνε πίτσα στην τάξη και τρώγαμε όλοι μαζί! Τα τελευταία χρόνια ήταν πολύ ωραία, καθώς με τους συμμαθητές μου είχαμε «δέσει» και παρόλο που ο τελευταίος χρόνος ήταν δύσκολος λόγω του κορονοϊού, είχαμε πολύ ωραίες στιγμές μαζί. Ακόμη θυμάμαι και τα πάρτι που κάναμε, τα θεατρικά έργα, ιδίως το Romeo & Juliet. Σε αυτό το φροντιστήριο μάθαμε πολύ καλά αγγλικά μέσα από όλες αυτές τις δραστηριότητες και μέσα από ταινίες. Το καλύτερο όμως ήταν τα μαθήματα που ήταν πάντα ευχάριστα και τις περισσότερες φορές η ώρα περνούσε χωρίς να το καταλαβαίνουμε!

Τζένη Γ.

Από την εμπειρία μου στο κέντρο ξένων γλωσσών «ΓΛΥΜΑΚΟΠΟΥΛΟΥ-ΓΡΙΛΛΙΑ» μου έμειναν πολλά πράγματα! Οι εκδρομές που πηγαίναμε, τα θεατρικά έργα που κάναμε και όλα τα μαθήματα που  παράλληλα μάθαμε πολλά χρήσιμα πράγματα, αλλά και περάσαμε πολλές ωραίες στιγμές μαζί με όλους τους καινούργιους ανθρώπους που γνωρίσαμε αυτά τα χρόνια. Βέβαια, αυτό που μου άρεσε στα μαθήματα που μου έδινε ένα επιπλέον κίνητρο να συνεχίσω να τα πηγαίνω καλά και να μαθαίνω ακόμη περισσότερα, ήταν η προθυμία όλων των καθηγητών να μας βοηθήσουν όποτε χρειαζόταν, αλλά και ο πιο διασκεδαστικός τρόπος που μαθαίναμε αγγλικά. Μέσα από όλα τα βίντεο, τις διαδραστικές δραστηριότητες  όπως τα projects κλπ. Πράγματι, το να ερχόμαστε στο φροντιστήριο έγινε κομμάτι της καθημερινότητάς μας αυτά τα 8 χρόνια και μου φαίνεται περίεργο που κάπου εδώ όλο αυτό τελειώνει! Αλλά είμαι σίγουρη ότι θα μου μείνουν αξέχαστα αυτά τα χρόνια, τα μαθήματα, οι εκδρομές, οι παραστάσεις και όλες οι εκδηλώσεις του σχολείου στις οποίες συμμετείχα. Ετσι έμαθα πολλά πράγματα που με βοήθησαν να γίνω καλύτερη και όλοι οι άνθρωποι που γνώρισα, οι καθηγητές και οι συμμαθητές μου , ήταν πολύ καλοί. Χαίρομαι που τους γνώρισα και είμαι  σίγουρη πως θα μου λείψετε όλοι!

Ηλιάνα Κ.

Ξεκίνησα στο κέντρο ξένων γλωσσών «ΓΛΥΜΑΚΟΠΟΥΛΟΥ-ΓΡΙΛΛΙΑ» πριν από ένα χρόνο περίπου. Στην αρχή ήταν άβολα διότι δεν γνώριζα κανένα παιδί πέρα από την ξαδέρφη μου. Κατά τη διάρκεια των μαθημάτων περνούσα πολύ όμορφα τον χρόνο μου λόγω της ξεχωριστής προσωπικότητας του κάθε παιδιού μέσα στην τάξη. Συγκεκριμένα, θυμάμαι πολλές χιουμοριστικές στιγμές από τις οποίες μάθαινα ουσιαστικά αρκετά πράγματα όσον αφορά στα αγγλικά. Επιπλέον, ως κίνητρο για το διάβασμα και την προσπάθεια αποτελεί η υποστήριξη και η θετική ενέργεια που μας προσφέρει η καθηγήτριά μας κα Ειρήνη, αλλά και όλοι οι καθηγητές και η κα Μαίρη στη γραμματεία. Χαίρομαι ιδιαίτερα που ήρθα σε επαφή με ανθρώπους σαν και αυτούς διότι με βοήθησαν και μου έμαθαν πολλά πράγματα πέρα από τα αγγλικά! Συνεχίζοντας παρά τις δυσκολίες που μας έφερε η τελευταία χρονιά με τον κορονοϊό, ο τρόπος που γίνεται το μάθημα είναι πολύ ευχάριστος! Τέλος, θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στην κα Ειρήνη και στους συμμαθητές μου που χάρισαν πανέμορφες εμπειρίες και δύναμη!

Βασίλης Μ.

Στο κέντρο ξένων γλωσσών «ΓΛΥΜΑΚΟΠΟΥΛΟΥ-ΓΡΙΛΛΙΑ» ως μαθητής είχα πολλές εμπειρίες εκ των οποίων όλες ήταν ευχάριστες. Πολύ χαρά και μεράκι, αλλά και ενδιαφέρον από τους καθηγητές. Στο μάθημα οι καθηγητές μας έδιναν καθημερινά κίνητρα ώστε να μάθουμε, με τις γνώσεις, την μεταδοτικότητα και την όρεξη που είχαν! Το μάθημα ήταν  αποδοτικό και ευχάριστο. Υπήρχαν προσωπικές σχέσεις μεταξύ των μαθητών και των καθηγητών, γεγονός το οποίο είναι κατά τη γνώμη  μου το μεγάλο συν του φροντιστηρίου, καθώς διακόπτει τα δήθεν χάσματα μεταξύ μαθητών και καθηγητών, προσδίδοντας αμεσότητα και ευχάριστο κλίμα στο μάθημα! Εύχομαι εξίσου ευχάριστες εμπειρίες σε όλους τους νέους μαθητές , γιατί είμαι σίγουρος πως το κέντρο ξένων γλωσσών «ΓΛΥΜΑΚΟΠΟΥΛΟΥ-ΓΡΙΛΛΙΑ» μπορεί να τις εξασφαλίσει!

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

I accept the Terms and Conditions and the Privacy Policy